Serdecznie zapraszamy na webinar poświęcony zmianom na rynku aromatów spożywczych.
Poruszane tematy:
- jakie wyróżniamy obecnie najbardziej dynamiczne kierunki rozwoju?
- jakie nowe potrzeby ujawnili konsumenci na przestrzeni ostatnich lat?
- jak rynek aromatów spożywczych wprowadza innowacje w swoich produktach?
- jaką rolę pełni AI / sztuczna inteligencja w tworzeniu nowych formulacji?
- jak przenikają się wzajemnie światy flaworystów i perfumiarzy?
Przykładowe zagadnienia:
- trendy sensoryczne w aromatach spożywczych,
- nieszablonowe rozwiązania w przekąskach i napojach,
- przyszłość w projektowaniu aromatów spożywczych,
- priorytety w wyborach konsumentów,
- wpływ pandemii na potrzeby emocjonalne konsumentów związane z przekąskami
⏰ Spotkanie online odbędzie się w czwartek 12 października 2023 r. o godz. 11:00
Prelegentką będzie Marta Siembab: pierwsza polska senselierka, ekspertka od zapachu i zmysłu węchu, która tworzy angażujące zmysły rozwiązania w obszarze sprzedaży, marketingu i komunikacji. Projektuje krajobrazy zapachowe dla budynków, kreuje indywidualne zapachy dla marek. Jest aktywną uczestniczką festiwali designu, wykładowcą uczelni artystycznych, ekonomicznych i społecznych, prelegentką konferencji technologicznych i marketingowych.
Marta Siembab to autorytet w dziedzinie edukacji wokół zmysłu węchu. Pracuje w całej Europie, przekładając multidyscyplinarną wiedzę o zapachu na praktyczne zastosowania dla biznesu, świata kultury i sztuki.
Dołącz do nas.
🔗 Link do zapisów: [KLIK]