Serdecznie zapraszamy na webinar poświęcony zmianom na rynku aromatów spożywczych.

Poruszane tematy:

  • jakie wyróżniamy obecnie najbardziej dynamiczne kierunki rozwoju?
  • jakie nowe potrzeby ujawnili konsumenci na przestrzeni ostatnich lat?
  • jak rynek aromatów spożywczych wprowadza innowacje w swoich produktach?
  • jaką rolę pełni AI / sztuczna inteligencja w tworzeniu nowych formulacji?
  • jak przenikają się wzajemnie światy flaworystów i perfumiarzy?

Przykładowe zagadnienia:

  • trendy sensoryczne w aromatach spożywczych,
  • nieszablonowe rozwiązania w przekąskach i napojach,
  • przyszłość w projektowaniu aromatów spożywczych,
  • priorytety w wyborach konsumentów,
  • wpływ pandemii na potrzeby emocjonalne konsumentów związane z przekąskami

Spotkanie online odbędzie się w czwartek 12 października 2023 r. o godz. 11:00

Prelegentką będzie Marta Siembab: pierwsza polska senselierka, ekspertka od zapachu i zmysłu węchu, która tworzy angażujące zmysły rozwiązania w obszarze sprzedaży, marketingu i komunikacji. Projektuje krajobrazy zapachowe dla budynków, kreuje indywidualne zapachy dla marek. Jest aktywną uczestniczką festiwali designu, wykładowcą uczelni artystycznych, ekonomicznych i społecznych, prelegentką konferencji technologicznych i marketingowych.
Marta Siembab to autorytet w dziedzinie edukacji wokół zmysłu węchu. Pracuje w całej Europie, przekładając multidyscyplinarną wiedzę o zapachu na praktyczne zastosowania dla biznesu, świata kultury i sztuki.

Dołącz do nas.

🔗 Link do zapisów: [KLIK]